365 IT Services Lifecycle Programma

Bijdragen aan een beter milieu, de relatie met je klant versterken & geld besparen?
Kies dan nu voor het 365ITS Lifecycle Programma!

Het ‘365ITS Lifecycle Programma’?

Het milieu wordt steeds belangrijker en dit geldt ongetwijfeld ook voor jou en jouw bedrijf. 365ITS biedt je daarom nu met het 365ITS Lifecycle Programma de mogelijkheid om gebruikte smartphones, tablets, desktops en laptops maatschappelijk verantwoord af te voeren. In samenwerking met ComputerLease Nederland zetten wij ons in om milieubewust, producten een nieuw leven te geven.

Waarom kiezen voor het ‘365ITS Lifecycle Programma’?

Ontvang een vergoeding voor jouw gebruikte smartphones, tablets, desktops of laptops Secure data-wipe. Achtergebleven gegevens en data worden volgens de ‘General Data Protection Regulation’-regelgeving veilig verwijderd van de ingeleverde devices. Verklein jouw ecologische voetafdruk door je gebruikte hardware milieuvriendelijk af te voeren. 

Wil jij gebruikmaken van het 365ITS Lifecycle Programma?

Vraag dan direct jouw offerte aan via onderstaande knop.

Benieuwd hoe het inruilproces in elkaar steekt? Lees dan vooral verder.

Het inruilproces

Ben je geïnteresseerd in het inruilen van gebruikte devices? Dan is het aanvragen van een offerte de eerste stap van het proces. In deze fase inventariseren wij de omvang van de aanvraag, om welke type devices het gaat, in welke staat de devices verkeren en welke vergoeding we hiervoor kunnen bieden..

Na inventarisatie van de gehele inruilopdracht wordt er een definitieve quote gedeeld. Bij een akkoord op deze offerte wordt het inruilproces in werking gezet. Je ontvangt een opdrachtbevestiging waarin jouw referentienummer staat.

Je kunt de devices verzamelen en onder vermelding van het referentienummer opsturen naar CLN. 365ITS kan hierbij ondersteunen door het leveren van verzenddozen en/of het retour zenden te faciliteren. Interesse in deze service? Neem hier dan contact over op..

Bij ontvangst van de devices wordt er gecontroleerd of alles overeenkomt met de opdrachtbevestiging. Als alles klopt ontvang je hier een bevestiging van via de mail.

Binnen 2 weken na ontvangst van de devices zal CLN de devices ‘wipen’ volgens de ‘General Data Protection Regulation’-regelgeving en de rapportage opmaken. Uit deze rapportage kunnen twee conclusies volgen:

  • De order voldoet: we vervolgen naar de financiële afwikkeling.
  • De order voldoet niet: we sturen een aangepast voorstel naar je toe.
    • Bij jouw akkoord op dit voorstel vervolgen we naar de financiële afwikkeling.
    • Bij geen akkoord retourneren we de devices die niet voldoen en vervolgen daarna naar de financiële afwikkeling van de devices die wel voldoen.
      • Voor devices die naar jou retour gestuurd zijn, worden er per device onderzoeks- + retourkosten in rekening gebracht.

Na het bevestigen van de definitieve rapportage wordt de inruilaanbieding financieel afgewikkeld. Je ontvangt crediteringfactuur met het referentienummer daarop vermeld. Het bedrag wordt binnen 10 dagen na bevestiging uitgekeerd.

Wil jij nog meer informatie over het ‘365ITS Lifecycle Programma’, download dan de ‘CLP Proces Uitgelegd’ en/of de ‘CLP Grading Levels’. In deze documenten lees je meer over het proces en over de verschillende grading levels waarin de devices geclassificeerd kunnen worden.

Ben jij geïnteresseerd in het ‘Copaco Lifecycle Programma’, maar zit je nog met vragen? Stuur je vraag dan vrijblijvend naar info@365its.nl

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?