365 MASTERCLASS

Blijf Voorop met Kwartaalupdates: Ontketen Microsoft 365 Updates – How-to Implementatie, Adoptie en Diepgaande Technieken, 4x per Jaar, 1 Dag per Kwartaal!

Ontketen de Kracht van Microsoft 365 met Onze MasterClass

Onze Microsoft 365 Masterclass, een diepgaand en dynamisch leertraject dat is ontworpen om u te helpen het meeste uit Microsoft 365 te halen. In de snel veranderende wereld van technologie is het cruciaal om up-to-date te blijven en uw vaardigheden aan te scherpen. Met onze masterclass bieden we u de kennis en expertise die nodig zijn om uw Microsoft 365-omgeving te optimaliseren en te benutten.

Wat kunt u verwachten?

Onze masterclass is geen standaard trainingsprogramma. Het is een intensieve en praktische ervaring die zich richt op drie belangrijke pijlers:

 1. How-to Implementatie: Leer hoe u de nieuwste Microsoft 365-functies en -tools implementeert in uw organisatie. Van configuratie tot migratie, wij zullen u begeleiden door het proces om naadloos over te stappen op de nieuwste technologieën.

 2. Adoptie en Verandering: Het implementeren van nieuwe technologie is slechts de helft van de strijd. Wij zullen u leren hoe u uw team enthousiast maakt over de verandering, de acceptatie verhoogt en de productiviteit stimuleert door middel van effectieve adoptiestrategieën.

 3. Diepgaande Technische Duik: Voor de technisch georiënteerden bieden wij diepgaande sessies waarin we dieper ingaan op technische details, problemen oplossen en best practices delen om u te helpen uw Microsoft 365-omgeving te beheren en optimaliseren.

Kwartaalbijeenkomsten voor Voortdurende Groei

Wat onze masterclass uniek maakt, is de regelmaat. We bieden vier kwartaalbijeenkomsten per jaar, elk met een duur van één dag. Dit zorgt ervoor dat u voortdurend op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in Microsoft 365 en kunt profiteren van de meest recente updates.

Voor Wie Is Deze Masterclass?

Onze Microsoft 365 Masterclass is geschikt voor IT-professionals, systeembeheerders, managers, en iedereen die verantwoordelijk is voor het beheren en optimaliseren van Microsoft 365-omgevingen. Of u nu een beginner bent of al gevorderde kennis heeft, onze masterclass biedt inhoud die aansluit bij uw niveau.

Wat Maakt Onze Masterclass Uniek?

 • Up-to-Date: We blijven constant op de hoogte van de nieuwste Microsoft 365-updates, zodat u altijd de meest actuele informatie ontvangt.

 • Hands-on Ervaring: Onze masterclass is praktisch en hands-on, met veel oefeningen en real-world scenario’s.

 • Deskundige Instructeurs: Onze instructeurs zijn ervaren experts in Microsoft 365 met een passie voor het delen van kennis.

 • Netwerkmogelijkheden: Leer van uw mededeelnemers en breid uw professionele netwerk uit.

Schrijf u nu in voor onze Microsoft 365 Masterclass en laat u inspireren om de mogelijkheden van Microsoft 365 volledig te benutten.

Dompel uzelf onder in de wereld van Microsoft 365 en ontwikkel de vaardigheden die u nodig heeft om uw organisatie te leiden in een tijdperk van digitale transformatie. Wacht niet langer; de toekomst van Microsoft 365 begint hier.

Versterk Uw IT Team met Onze Op Maat Gemaakte Microsoft 365 Masterclass

In de razendsnelle wereld van informatietechnologie is het cruciaal om uw IT-team constant bij te scholen en te voorzien van de nieuwste kennis en vaardigheden. Onze op maat gemaakte Microsoft 365 Masterclass is ontworpen om precies dat te doen. Of u nu een klein IT-team of een uitgebreide IT-organisatie heeft, onze masterclass kan aan uw specifieke behoeften worden aangepast om uw team te versterken.

Investeer in de groei en ontwikkeling van uw IT-team met onze Microsoft 365 Masterclass. Neem vandaag nog contact met ons op om een op maat gemaakt trainingsprogramma voor uw organisatie te bespreken. Samen kunnen we uw IT-teams naar nieuwe hoogten tillen en hen uitrusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in de digitale wereld.

Inschrijving en Kosten

We zijn verheugd dat u geïnteresseerd bent in deelname aan onze Microsoft 365 Masterclass. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om u in te schrijven en de kosten voor deelname.

Inschrijvingsprocedure:

 1. Stap 1 – Registratie: Vul hieronder het formulier in en Klik op de “Ja ik schrijf mij in” knop om het registratieproces te starten. Vul uw naam, contactgegevens en organisatie-informatie in.

 2. Stap 2 – Wij nemen contact op: Binnen 2 werkdagen nemen wij contact op om de inschrijving te bevestigen. Onze masterclass vindt vier keer per jaar plaats.

 3. Stap 3 – Betaling: U ontvangt een factuur, na ontvangst van de betaling bent u definitief ingeschreven.

Kosten voor Deelname:

De kosten voor deelname aan onze Microsoft 365 Masterclass variëren afhankelijk van het type deelnemer u bent.

 • Je bent ZZP’er en wil meedoen met onze Masterclass, de kosten zijn voor 2024: € 1750,-
 • Je werkt in loondienst bij een niet IT bedrijf, de kosten zijn voor 2024: € 2250,-
 • Je werkt bij een IT bedrijf, je bent van harte welkom, de kosten zijn voor 2024: €2750,-
 • Je komt met meer collega’s? Neem contact op voor een prijs.
 
Schrijf je in voor 30 november 2023 en ontvang 50% korting op bovenstaande prijs (dit is een introductie aanbieding)


Inbegrepen in de Kosten:

Uw deelnamekosten omvatten:

 • Toegang tot alle vier de kwartaalbijeenkomsten van de masterclass.
 • Trainingsmateriaal en bronnen.
 • Hands-on labs en oefeningen.
 • Certificaten van voltooiing voor deelnemers.
 • Support Team (via Microsoft Teams) waar je je vragen kan stellen buiten de bijeenkomsten om. (Fair Use Policy)
 • Koffie, thee en water tijdens de bijeenkomsten.
 • Gezonde lunch tijdens de bijeenkomsten.
 • Einde jaars dinner in Utrecht all-in
 

Datums 2024:

 • Woensdag 13 maart 2024 (Utrecht)
 • Woensdag 17 juli 2024 (Utrecht)
 • Woensdag 9 oktober 2024 (Utrecht)
 • Woensdag 11 december 2024 (Utrecht + 365 Masterclass Jaar dinner)
 
De masterclass bijeenkomsten duren van 9.00 tot 17.00 en maximale aantal beschikbare plekken per klas is 8 personen.


Annuleringsbeleid:

Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Als u uw inschrijving wilt annuleren, neem dan contact met ons op voor informatie over ons annuleringsbeleid en eventuele restituties.

Vragen of Speciale Verzoeken:

Als u vragen heeft over de inschrijvingsprocedure, speciale verzoeken of groepskortingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen.

Schrijf u vandaag nog in voor onze Microsoft 365 Masterclass en investeer in uw professionele ontwikkeling en die van uw team. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te werken aan uw succes in de wereld van Microsoft 365.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?