Toegang tot de Office-invoegtoepassingen via het tabblad Start en het menu Bestand

Microsoft 365-apps

Toegang tot de Office-invoegtoepassingen via het tabblad Start en het menu Bestand

De office-uitbreidbaarheid “get add-in” knop wordt verplaatst van het tabblad Invoegen naar het tabblad Start. We hebben ook de uitbreidbaarheidservaring in Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams afgestemd met een consistent logo en een flyout waar gebruikers hun geïnstalleerde invoegtoepassingen gemakkelijk kunnen vinden terwijl ze tegelijkertijd door de aanbevolen invoegtoepassingen bladeren. 

Microsoft heeft een uitgebreid uitbreidbaarheidsecosysteem. U kunt toegang krijgen tot een groot aantal van onze 1st-party add-ins en 3rd-party add-ins die door onze professionele partners worden geleverd om de mogelijkheden van uw Office-suite te verbeteren. Tegenwoordig hebben we meer dan 2000 add-ins van verschillende serviceproviders om aan uw specifieke behoeften te voldoen, variërend van vertaling, bibliografie, sjablonen, grafische tools, multimedia-inhoud, interactieve componenten en zelfs professionele financiële en juridische hulpmiddelen. 

Binnenkort hebt u toegang tot al deze krachtige invoegtoepassingen via het bestandsmenu en het tabblad Start. De nieuwe locatie gaat vergezeld van een nieuw icoon. Het zeshoekige pictogram is vervangen door een uniform vierkant pictogram, dat consistent is met andere uitbreidbaarheidservaringen in M365-services. 

Nadat u hebt geklikt, ziet u de flyout voordat u de winkel binnengaat, waar u de voorgestelde invoegtoepassingen kunt verkennen en als u eerder enkele invoegtoepassingen hebt geïnstalleerd, kunt u ook snel toegang krijgen via de flyout. 

Wanneer dit zal gebeuren:

Preview: We beginnen eind december 2022 met de uitrol en verwachten het medio maart 2023 te voltooien. 

Standaardrelease: We beginnen begin april 2023 met de uitrol en verwachten het eind december 2023 te voltooien. 

Hoe dit uw organisatie beïnvloedt:

Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de tenants of beheerders. Alle eerdere instellingen voor het uitschakelen van winkels worden gerespecteerd en gehandhaafd. Eindgebruikers die Word-, Excel- of PowerPoint op Online-, Win32- of Mac-eindpunten gebruiken, moeten nu toegang krijgen tot de invoegtoepassingswinkel via het tabblad Start in plaats van het vorige tabblad Invoegen. 

Wat u moet doen om u voor te bereiden:

Voorbereiding zou niet nodig zijn. 

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?