365 IT Services

Uw IT-omgeving veilig en zonder storingen beheren, 365 IT Services beheert uw omgeving zoals dat het best bij u past. Zonder zorgen beschikbaarheid

Onze beheer omgeving

Als nieuwe klant van 365 IT Services gaan wij u toevoegen aan onze beheer omgeving. Deze onboarding nemen wij als organisatie voor onze rekening. Afhankelijk van de grote duurt dit 1 tot meerdere dagen. Na de onboarding kunnen wij uw desktops, laptops, telefoons, ipads beheren vanaf afstand. Uw medewerkers kunnen dan direct met ons bellen als ze vragen hebben over de IT. Tijdens de onboarding kijken wij ook naar uw systemen en huidige IT-landschap. Indien nodig adviseren wij voor verbeteringen en pakken we dit ook direct op.

Zo snel mogelijk onboard

Onze doelstelling is om de onboarding zo snel mogelijk af te ronden. Omdat elke ondernemer uniek is en eigen wensen heeft hebben wij geen standaard SLA of contracten. Wij bespreken uw wensen en helpen u met de best mogelijke IT-omgeving. Op basis daarvan sluit u een maatwerk contract af. Omdat wij werken op basis van relaties en vertrouwen maar, ook zekerheid als organisatie nodig hebben, sluiten wij altijd 1, 2 of 3-jarige contracten af met onze klanten.

Sterke sectoren van ons

Transport

Advies en Consultancy

Vastgoed

IT-organisaties

Bouw

Administratie

Focus volledig op uw business en wij zorgen voor uw IT

Light €299,- /mnd

Tot 5 medewerkers

U heeft geen IT afdeling maar wel behoefte aan support.
Met een Light abonnement bent u verzekerd van support tijdens kantoor dagen van 8.30 tm 17.00.

Comfort €499,- /mnd

Vanaf 5 medewerkers

U heeft geen IT afdeling maar meer behoefte aan support.
Wij onderhouden uw systemen en configureren uw IT (ook hardware). Met een Comfort abonnement bent u verzekerd van support tijdens kantoor dagen van 8.30 tm 17.00.

Premium €1499,- /mnd

Vanaf 25 medewerkers

U heeft een eigen IT afdeling maar wil extra ondersteuning op Microsoft gebied. Met een Premium abonnement bent u verzekerd van support 24×7

Pro

Maatwerk

U heeft een eigen IT afdeling en heeft continue ondersteuning nodig, tijdens een project, ziekte en/of verlof van een medewerker.

IT-organisaties?

IT-organisaties? Dat leest u goed. Een aantal van onze klanten zijn IT-detacheerders en/of projectorganisaties die hun focus niet op interne IT hebben.
Wij nemen dit voor hen over. Met IT-organisaties maken wij speciale afspraken als het gaat om vertrouwen naar elkaars klanten.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?